Objavljen audio zapis Carvajalove prepotentne i sramotne izjave, Španac se brzo oglasio

Tvrdi da nije rekao...

Objavljen audio zapis Carvajalove prepotentne i sramotne izjave, Španac se brzo oglasio

Edmir Škorić

Dani Carvajal bio je strijelac vodećeg gola za Real Madrid u visokoj pobjedi nad Valencijom (5:1) u subotu navečer.

Real je već u trećoj minuti vodio protiv gostiju nakon gola sjajnog beka, a u 42. minuti Vinicius Junior je povisio na 2:0. Brazilac je na otvaranju drugog dijela ponovo postigao gol, potom Rodrygo u 50. donosi visokih 4:0, a isti igrač je i u 84. minuti bio strijelac za 5:0, da bi tek u 88. Hugo Duro ublažio ionako težak poraz Šišmiša.

Kraljevi su nakon ove pobjede ostali drugi sa 32 boda, no sada se vratili na samo dva boda zaostatka za vodećom Gironom, koja reda pobjede i ne prepušta prvo mjesto velikanima.

"Idemo im utrpat osam komada", navodno je rekao Carvajal, a te riječi objavila je DAZN televizija, međutim iskusni Španac se oglasio na društvenim mrežama kako bi to demantovao.

"Pročitao sam par vijesti u kojima navodno govorim da moramo zabiti osam u jučerašnjoj utakmici protiv Valencije. Malo sam umoran od svega pretjeranog", rekao je Carvajal u videu objavljenom na njegovom profilu na društvenoj mreži X.

Oglasi

"To je trenutak u kojem Hugo Duro ima šansu i tražim od ekipe da bude intenzivnija i agresivnija i jednostavno kažem da im moramo dati još jedan, kao što je i prirodno u fudbalskoj utakmici. Nadam se da se niko nije osjećao uvrijeđenim, ali tvrdim da sam rekao da im idemo zabiti još jedan".

Real je čak mogao do osam golova da je bio malo efikasniji, naročito u prvom dijelu, no svakako su svi u Madridu prezadovoljni i sa "petardom".

Odlaze fudbaleri Reala na okupljanje reprezentacija, neki će imati slobodno, a krajem mjeseca vraćaju se klupskim obavezama i nastavljaju potjeru za Gironom.

Realovo čudo od djeteta u novim problemima - Nakon povrede bori se i sa depresijom

Kada je na počektu sezone mladi Arda Guler stigao iz Fenerbahčea u Real Madrid za samo 20 miliona eura svi rekli da je to prava "krađa".

Guler je jedan od najtalentovanijih igrača na svijetu, ali trenutno nema sreće otkako je stigao u Madrid.

Naime, on ima velikih problema sa povredama i nikako ne može da "sastavi" nekoliko treninga kako bi konkurisao za utakmicu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Novu povredu Guler je doživio uoči utakmice svog kluba protiv Brage u okviru Lige prvaka. Očekivali su svi da će Guler upravo na ovoj utakmici dobiti šansu za debi, ali je na zagrijavanju doživio rupturu mišića.

Sada ga ponovo čeka pauza od mjesec dana, pa će tek onda da krene sa treninzima, a sezona polako prolazi. Zbog svega što mu se dešava Guler je, kako navode španski mediji, upao u veliku depresiju.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi