Dani odluke pred gradačačkom Zvijezdom

Skupština za pet dana

Dani odluke pred gradačačkom Zvijezdom

E. Škorić

Nogometni kluzb Zvijezda Gradačac sazvao je redovnu Skupštinu koja će biti održana 17. juna u 18 sati u sali za sjednice "Gradačačkog sajma".

Ovo je po svemu sudeći jedna od ključnih Skupština za Zvijezdu i za budućnost ovog nogometnog kluba koji datira još od 1922. godine.

Na spomenutoj Skupštini predložen je sljedeći dnevni red:

1. Utvrđivanje kvoruma i izbor radnih tijela Skupštine-zapisničara i dva ovjeravača zapisnika
2. Usvajanje zapisnika sa prethodne održane Skupštine
3. Izvještaji Upravnog odbora, financijski i takmičarski svih selekcija/seniori, juniori, kadeti, predpioniri i pioniri.
4. Pravci i ciljevi kluba za naredni period
5. Razno

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Ovo bi trebalo da bude presudna Skupština za budućnost Zvijezde, a sve će vjerovatno kasnije rješavati Gradsko vijeće Grada Gradačca.

Bit će zanimljivo vidjeti hoće li potpisivanjem reprograma Zvijezdi biti omogućen nastavak djelovanja ili će se desiti najgori scenarij i onaj od kojeg svi koji vole klub strahuju - odlazak u stečaj koji bi klub smjestio u najniži rang i zbog čega bi morao da krene iznova.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Neprilagodjeni
Sefik Moćić najveci ljigavac u Gradačcu, on i njegove pristalice ce jednim djelom ugasiti klub, ako vec nisu.
0 0
NKZ1922
Zalosno, bez vlasnika ili jakog generalnog sponzora ovaj klub nema sanse da prezivi. Nije navijac to ne moze prihvatit, ali stecaj je samo pitanje vremena svakako. Dug je ogroman, a uz to se svake sezone posluje u minusu. Osim prve sezone protiv Metalleghea, nikada vise nisu imali ambicije za ulazak u PL, a svake sezone se pravila ekipa za sami vrh tabele. Nema smisla, stadion je poceo propadati. Ovo se na neki nacin mora zaustaviti i to sto prije.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi