Prva 'žrtva' Ronaldovog dolaska: Manchester United prodao Jamesa
Foto - EPA

Odlazi u Leeds

Prva 'žrtva' Ronaldovog dolaska: Manchester United prodao Jamesa

M. Šljivak

Manchester United i Leeds United dogovorili su danas transfer 23-godišnjeg krilnog napadača Daniela Jamesa.

Nakon što su Crveni đavoli potpisali Cristiana Ronalda, postalo je jasno kako James neće dobijati previše prostora za igru pored silnih zvijezda tima sa Old Trafforda.

Klub je odlučio da ga proda, Velšanin nije imao ništa protiv toga i veoma brzo je postignut dogovor sa Leedsom oko njegovog angažmana.

United će za Jamesove usluge inkasirati 25 miliona funti, a ovaj mladi ofanzivac Old Trafford napušta nakon dvije godine.

Daniel James je u Manchester stigao u junu 2019. godine za 15 miliona funti iz ekipe Swanseaja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Tokom boravka na Teatru snova odigrao je ukupno 74 utakmice i postigao je devet pogodaka.

On će sutra u Leedsu proći ljekarske preglede, potpisat će ugovor i zvanično će biti predstavljen kao novi član tima sa Elland Roada.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Eno30
Pametno i za Manchester a i za malog, talenat jes ali nazalost nece se puno naigrati u Manchesteru. Leeds United je idealan klub za njega
9 0
King_Kenny
...25 miliona za ovog panja???...ovi iz Leedsa nisu normalni,ali oni ce svakako igrati u Championshipu sljedece sezone,vec se spremaju.
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi