37

Komentari (37)

Zenicanin
Ne treba ovakvima ni dati, mrs
Mowzilla
Ne treba nam jos jedan Hrgovic i Simunovic. U ostalom jeko on bolan...
Koljicfan
BiH druga otcija za njega, znaci nema nista od toga "srce na terenu".... Itd Imamo dovoljno takvih. Hvala
user1675543607
Ljudi, Tahirović ništa nije pokazao! Izdižete ga samo što u Romi igra.
objektivac
Onaj Rahmanovic sto igra sad u Rusiji za Tahirovica je Modric..da ne spominjem dalje Dino Hota,ovaj sad u Besiktas sto je presao Hadiahmetovic itd..Tahirovic talasika sad za.sad..al vjerujem da ce u Romi dosta toga nauciti pa ce biti koristan i nama..
Halland
Ama bar je priznao decko kako i jest...Hrvatska je velesila i to je jasno,ako se pokaže u poljskoj ligi sto da ne probati s njim...Mi smo bosna svi su dobrodošli,svi pravi fudbaleri i pravi ljudi,na toj poziciji nam skripi godinama
Chesa
Hrvat rođen u Hrvatskoj i hoće da igra za Bosnu….što da ne. Dobro nam došo.
bk123
Ne branim dečka niti imam potrebu...Al rekao je iskreno i jasno,naravno da se to nekima ne sviđa al da smo svi ovako iskreni i pošteni gdje bi nam bio kraj...meni je ovako pošteniji nego da je ispao licemjer i supljak i da je rekao da od malih nogu sanja da zaigra za BiH...ovako ako ga netko pozove u reprezentaciju ima da daje 110 %
tarchi
Koji ćeš nam kurazz. Ostani sjedi gdje si.
makelele
Momak je rodjen i odrastao u Osijeku u Hrvatskoj, mozda je nekad znao posjetiti rodbinu u BiH... ja bi ga zvao, jer nam treba svako ko ima kvalitet, a on ima kvalitet da bude treci ili cetvrti stoper, jer pored Ahmedhodzica i Hadzikadunica nema prolaza... i po meni je ovo od Loncara postenije nego od Bećira Omeragića, koji je isto znao da nema kvalutet za svicarsku rep. pa je opet izabrao svicarsku isprrd BiH.
user1676056348
Na sušenje decko
user1666374721
Ma da je Beckenbauer, sa ovakvim pristupom mrš u tri pivske, Nebi ti igrao za Bosnu bec za sebe,da se promovišeš, nebili nekom pao za oko, ovako tu gdje si teško će te oko primjetiti, a već ti je 25. Predlažem da vi koji želite Srbiju ili Rvatsku a oni vas neće podnesene zahtjev Uefi da vam odobri igranje za neku međureprezentaciju, možda vam odobre, a kadra vam nece faliti.
SamoZrinjski
HRVATSKA svjetski viceprvak x1 3 na svijetu x2 redovno u samom vrhu fifa ljestvice redovno na svjetskim i europskim prvenstvima pishanje "velikana" BIH konstantna borba sa luxemburgom, maltom, finskom i sličnim nogometnim velesilama ...
Mostarac94
Komsija Hrvatska je cudo u fudbalu, al ovaj nema kvaliteta ni da igra u BiH a ne nesto drugo
Pa šta radiš onda ovdje na BIH portalu? Smeće zadojeno pokvarenim mlijekom
epa
Pa logicno kada uvjek imaju 4-5 igraca iz BiH da sada kada taj izvor presuši bit ću tu negdje s nama...
Ende
U pravu si skroz, komentar ti je na mjestu, samo ne moras pljuvati po BiH kakva god da je u fudbalu ... na kraju krajeva i ti pratis nas fudbal, cekas utakmice nase lige i radujes se pobjedama svoga tima koji redovno daje BiH reprezentativce.
Ne znam zašto ti portal briše komentare i zašto pišeš u pp. Možda zato što si jedna zadojena fekalija, jedno malo kamenjarsko magare, zapelo u 18 vijeku? Možeš da psuješ i da blatiš ovu zemlju koliko hoćeš, ali tvoja najveća patnja je što moraš da živiš u njoj, jer te braća Rvati ne hebu ni za suhu šljivu.
Nermin1990
Sfinski zaboravio si spomenuti da ste i vice prvaki etničko čišćenje, krađu identiteta i grada, baš juče je bila godišnjica "fojbama", i kao vasa srpska braca opasna ste narod ne zato što se ničega ne plasite nego zato što se ničega ne stidite! Blago vama hrvatica sto ste rodjeni glupi!
SamoZrinjski
Vratite se korjenima!
@SamoZrinjski Vrati se u pećinu medvjede. I usput, ližeš mi liniju suneta.
U pećinu tovare klempavi. Hahahaha
pjanke.sa
Kakav lozionicarski tekst za klik vise haahahahaah
Možeš igrati Linđu ili gluho Glamočko dole u kamenjaru, zajedno sa ovim svojim mrziteljima BiH što mlate ovdje po portalu.
Krosteutegurovic
Nemaš ti care mjesta ni za BiH. Nego vidi ti da nemaš kakvog korijenja iz San Marina, pa možda tamo zaigraš.
Fixa
Najnormalnija stvar sta se cudite
Gr0hot
Igraj tu iza kuce kad vec ne mozes za Hrvatsku
Mostarac94
A legendo mislis da si vrijedan da igras i za BiH? Hahahah
hordas1987
Nije jedini ,i Misimovic je htio za Srbiju pa nije mogao pa onda moze i Bosna
bhodzic
Nije tačno to za Misketa.
DamirT
Mislis da nije? Svi znaju da je htio tamo igrati prvo, pa dosao kod nas kad ga oni nisu zvali
user1675543607
Miske je igrao za u21 srbije!
CASIO
Kratko i jasno, ne trebas nam.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.