Sin Aleksandra Vučića agent je jednog od najtraženijih igrača svijeta? "Nije istina, ovo je skandal"
Foto - Instagram

Navodno sarađuje sa Dušanom Vlahovićem

Sin Aleksandra Vučića agent je jednog od najtraženijih igrača svijeta? "Nije istina, ovo je skandal"

M. Šljivak

Sin predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, Danilo Vučić, navodno je jedan od menadžera velike zvijezde srbijanskog fudbala Dušana Vlahovića.

Napadač Fiorentine jedan je od najtraženijih fudbalera na tržištu, a La Repubblica tvrdi da je upravo Danilo Vučić zaslužan što je 21-godišnji napadač odbio novi ugovor sa timom iz Firence koji je bio rekordan.

"Danilo Vučić jedan je od zastupnika Dušana Vlahovića, a također je sin aktuelnog predsjednika Srbije Aleksandara Vučića", piše La Repubblica i dodaje:

"Vučić je dospio u centar pažnje zbog fotografije koja ga prikazuje u društvu osoba iz podzemlja, zbog čega je njegov otac morao da interveniše", piše La Repubblica.

Ipak, u izjavi za beogradski KRIK, iz agencije International Sports Office iz Beograda, tvrde kako nisu tačni navodi da je Danilo Vučić jedan od menadžera sjajnog napadača.

Spremna je tužba protiv italijanskog lista

Iz kabineta predsjednika Srbije će vjerovatno podnijeti tužbu protiv italijanskog lista zbog pisanja neistina.

"La Repubblica je iznijela strašne izmišljotine na račun dečka koji se nikad nije bavio tim poslom. Savjetovat ću Danila da ih tuži jer ovo je međunarodni skandal", napisala je savjetnica srbijanskog predsjednika.

Reagovao je i zvanični agent Dušana Vlahovića Darko Ristić.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Danilo Vučić nije angažovan u agenciji, niti je ikada bio, pa samim tim nije agent Duana Vlahovića", saopštio je Ristić.

Dušan Vlahović će na ljeto sasvim sigurno napraviti veliki transfer. Žele ga veliki klubovi, a sjajni napadač je ove sezone već zabio 14 golova u 16 utakmica za Viole.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi