19

Komentari (19)

amza
Nikad bolje bit nece dok je lezbe hurem ona je gora od ceuseckua dozivotno selektor rezultati nikakvi
MIHA
Danska je sila!! Sta su ove djevojke mogle? Nista! Od trenera do saveza nista se ne ulaze u ljepsi dio nase zemlje. Kosarkasice jedino sto ce napredovati bar muslim, a sve ostalo nazalost, samo pojedinacni uspjesi. Vozdra iz Banjaluke.
kukuruz
Teško je trčati kad imaš sise.
JJRamzes
Ceka vas oklagija kod kuce
Vrbaski
Danska je u 3utakmice dala 23 a primila 0 golova. U Danskoj svako selo ima najmanje jedan fudbalski teren, sportsku halu.Na svakom ćošku igralište. U školama fokus na rukomet i fudbal. Djeca u ranim godinama razviju motoriku. Svaki klub čak i sa najnizeg nivoa je bolje organizovan odbilo kojeg bosanskog kluba. Svaki klub ima sve muške i ženske selekcije. Našim djevojkama se nema šta prigovoriti, jedino bi selektora i vratarku zamijenio poslije 10 minuta
user1585252255
Kvota 1.01 je sve rekla.
Zoilomas
denimen9
Odigrao sam over 5.5 na 2.16 i over 4.5 na 1.70. Ubio dakle.
GuiliDamou
Pa ljudi koji vam je k? Znate li koliko Danska ulaze u zenski fudbal? Pisete svasta, sram da vas bude, a ako cemo o lezbejkama, onda 90% reprezentacije nebi igralo jer su vecina “takvih”, ne samo kod nas nego u cijelom svijetu u zenskom fudbalu…
Uranija
Isto opravdanje već 20 godina, ne ulaže se u sport. Eto neka ulažu Kosovo Armenija Tadžikistan Angola Gvineja itd. pa su osvojili razne medalje! Većih nesposobnih debila od nas samih nisam sreo a proputovah pola svijeta minimum. Nama je najvažnije da u svemu nadjemo nekog drugog za krivca! U šta smo se pretvorili to je strašno!
Kremenko
Da, skoro pun stadion.. sto je kod nas nezamislivo u zenskom fudbalu
Mackintosh
Zenski sport u BiH nije ni za kur*ine. Jad i bijeda
Bohemia
Zene igraju za kospice. Po meni svaka njima cast sto uopce igraju
Uranija
@Bohemia neka ne igraju, niko ih ne tjera
Tz_Niko75
Nije ni cudo kad ih vodi Vicin covjek ( t.direktor ) koji nema pojma o poslu te je na poziciji samo iz interesa.
enko
Tjerajte gov*o iz reprezentacije ,sramota
Nele.
Ma nista od ovog cure u klubovima same placaju opremu, putovanja a igraju podobne. Nidje veze. Ova Hurem zakupila mjesto selektora, trenera, ma svega u zenskom fudbalu.
Brazuka
Hurem lezbejko odlazi
Mowzilla
HUREM I SAVEZ NAPOLjE !!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.