Darko Vojvodić nakon samo jednog kola napustio Simm Bau

Podnio ostavku

Darko Vojvodić nakon samo jednog kola napustio Simm Bau

E. Škorić

Nakon samo jednog kola u novoj sezoni Prve lige FBiH, Darko Vojvodić napustio je klubu ekipe Simm Bau.

Ovaj tim je jučer kod kuće poražen od Bratstva iz Gračanice rezultatom 2:1, a dan kasnije Vojvodić je podnio ostavku, koju je uprava kluba i prihvatila.

Kolektiv BFK Simm Bau se Vojvodiću zahvalio na dosadašnjoj saradnji te mu poželio puno sreće i uspjeha u nastavku trenerske karijere, kao i u privatnom životu.

"Uskoro će biti objavljeno ime novog šefa stručnog štaba, ali ono što je sigurno da je gospodin Vojvodić iza sebe ostavio fizički veoma dobro pripremljenu ekipu", navodi se na stranici ovog tima.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Vojvodić ima bogatu trenersku karijeru iza sebe. Trenirao je zvorničku Drinu, tuzlansku Slobodu, Radnički Lukavac, GOŠK, Slaviju, Zvijezdu Gradačac, Simin Han, Borac, Olimpik...

Promo

Top Komentari

donado91
i ovo je sprdnja od trenera
5 0
shokato
Ovo samo u Bosni ima garantujem !!
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi