Darwin Nunez promašio nemoguće, Jurgen Klopp se okreće i nastaje scena za pamćenje

Veliki promašaj Urugvajca

Darwin Nunez promašio nemoguće, Jurgen Klopp se okreće i nastaje scena za pamćenje

M. Šljivak

Darwin Nunez ne može bez velikih promašaja. Urugvajski napadač je u utakmici protiv belgijskog Royal Uniona u 17. minuti propustio zaista ogromnu šansu.

Darwin Nunez se na meču Evropske lige protiv Royal Uniona vratio starim navikama - promašivanju nemogućih situacija.

Niko na Anfieldu nije mogao vjerovati šta je Urugvajac promašio. Dobio je perfektnu loptu i sve što je trebalo je da je s pet metara pošalje u praznu mrežu.

[twitter]https://twitter.com/centregoals/status/1710012008366547180[/twitter]

On to naravno nije uradio. Šutirao je napadač Liverpoola pored gola i ostavio je apsolutno sve navijače Redsa u nevjerici. Posebno se to odnosi na menadžera Jurgena Kloppa.

Oglasi

Nije njemački stručnjak mogao vjerovati vlastitim očima. Okrenuo se i neshvatljivo upitao sve oko sebe šta se to upravo desilo i je li zaista vidio ovakav promašaj.

[twitter]https://twitter.com/travix240/status/1710021612790001985[/twitter]

Nažalost po Liverpool ništa to novo nije od urugvajskog napadača. Doduše, u posljednje vrijeme njegovi veliki promašaji su rjeđi nego ranije kada je po utakmici znao promašiti i nekoliko zicera.

Sigurno je da se navijači Redsa nadaju da se ovakvi promašaji njihovom fudbaleru više neće dešavati. Ovo je bilo zaista nevjerovatno.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Darwin Nunez je ove sezone odigrao osam utakmica u dresu tima s Anfielda i ima učinak od četiri gola i dvije asistencije.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Medo-Brundo
Jake scene…
2 0
Uranija
Kurir informer pink… ima li ko drugi da se kopira, šta vam je
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi