Liverpool je besramno opljačkan, a ni Jurgen Klopp nije želio da šuti: "Sve ovo večeras..."

Nevjerovatna greška sudija

Liverpool je besramno opljačkan, a ni Jurgen Klopp nije želio da šuti: "Sve ovo večeras..."

M. Šljivak

Liverpool je na tragičan način izgubio od Tottenhama u Londonu. S dva igrača manje Redsi su se branili sve do 96. minute kada je Joel Matip autogolom donio tri boda Spursima. Nakon meča Jurgen Klopp je iskreno rekao da smatra da je njegov tim pokraden.

Jurgen Klopp je uvjeren kako je njegov tim pokraden u utakmici protiv Tottenhama. Redsi su poraženi s 2:1, a tragičar je bio Joel Matip koji je postigao autogol u posljednjim sekundama.

Riječi njemačkog stručnjaka dovoljno govore. Za njega u današnjem meču apsolutno ništa nije bilo pošteno.

"Nikad nisam vidio nepošteniju utakmicu i s toliko ludih sudijskih odluka. Sve što se događalo danas nije bilo pošteno. Nikad nisam bio ponosniji na svoj tim". rekao je Klopp i dodaje:

"Postigli smo autogol i teško je to prihvatiti, ali sam zaista ponosan. Crveni karton - Curtis je stao na loptu i otišlo je na nogu protivnika. Nije to za crveni, to je nesretan slučaj".

Oglasi

"Jota nije trebao dobiti prvi žuti karton. Nije ga trebao dobiti. Onda je dobio drugi i morali smo se braniti s devet igrača."

"Da biste napravili nešto morate imati igrače s ovakvim mentalitetom. Ja sam to vidio večeras i bili su zaista posebni", istakao je Klopp.

Liverpool je s igračem manje i poveo u ovom meču. Luis Diaz je pogodio mrežu Spursa, ali im je gol poništen. Pogriješile su sudije u VAR sobi.

"To nije ofsajd. Loše su povukli linije. Teško je nositi se s takvom odlukom", tvrdi Klopp, a njegove tvrdnje je dokazao BEIN Sports.

Liverpool je očigledno teško oštećen, a vidjet ćemo hoće li ih ovaj izgubljeni bod koštati u ostatku sezone.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Redsi su trenutno na četvrtom mjestu Premiershipa sa 16 osvojenih bodova i za vodećim Manchester Cityjem za ostaju dva, a za Tottenhamom i Arsenalom po jedan bod.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mel_Glupson
Cist ofsajd , cist crveni..ja neznam sta se ovaj zubonja sa porculanskim zubima buni ...
4 5
Klicko2
Liverpulske plaćipichke,pljuc
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi