Darwin Nunez je postigao najčudniji gol u karijeri, ali pitanje je šta radi hrvatski golman?!

Liverpool je rano poveo

Darwin Nunez je postigao najčudniji gol u karijeri, ali pitanje je šta radi hrvatski golman?!

Edmir Škorić

Sheffield United je loše otvorio meč na Anfieldu i Liverpool je isuviše rano došao do prednosti, a čini se da je samo pitanje s koliko golova u mreži će otići kući.

Liverpool se bori za titulu i sve osim pobjede bilo bi ravno katastrofi. Tim Jurgena Kloppa ima veliku ulogu favorita i istu je opravdao nakon 17 minuta igre.

Redsi su od početka žestoko krenuli na gol najgore ekipe Premier lige, da bi u 17. minuti postigli pogodak. Darwin Nunez je strijelac, ali Urugvajac je postigao najčudniji gol u karijeri.

Uporan je bio i trčao prema lopti koju je trebao da ispuca hrvatski golman Ivo Grbić, na kraju je napucao centarfora Redsa, te mu je ostalo samo da se pita što mu je sve ovo trebalo.

[twitter]https://twitter.com/centregoals/status/1775959099710312576[/twitter]

Grbić je u Sheffield stigao iz Atletica i nije se proslavio, a njegova ekipa će po svemu sudeći napustiti najviši rang enleskog fudbala. Za goste od prve minute igra i reprezentativac Bosne i Hercegovine Anel Ahmedhodžić, koji će biti na velikim iskušenjima.

Za 28-godišnjeg Grbića, koji je na posudbi, ovo je šesti nastup u Premier ligi. U meču protiv Arsenala primio je čak šest golova, no nije to samo njegova krivica, morao je tada da se suočava i sa dvocifrenim brojem udaraca prema njegovim vratima.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Liverpool će u slučaju pobjede, a ona je gotovo pa sigurna, preuzeti prvo mjesto na tabeli sa 70 bodova. Arsenal je na 68, a Mancehster City ima 67.

U narednom kolu igra se veliki derbi između Manchester Uniteda i Liverpoola, a trupe Erika ten Haga prvo će večeras od 21:15 u 31. kolu odmjeriti snage s Chelseajem na Stamford Bridgeu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi