Puca od mišića i snage: Zvijer najavila dolazak u velikom stilu!
Foto - Twitter / Darwin Nunez

Darwin Nunez spreman za velike stvari

Puca od mišića i snage: Zvijer najavila dolazak u velikom stilu!

M. Šljivak

Liverpool je izdvojio gotovo 100 miliona eura kako bi od Benfice kupio urugvajskog napadača Darwina Nuneza.

Ovaj 23-godišnjak je zadivio sve sjajnim nastupima u dresu portugalskog velikana. Povezivao se s brojnim klubovima, a na kraju je završio na Anfieldu u velikom transferu.

Darwin će na prvi trening Redsa doći spremniji nego ikad. Umjesto odmora on svakodnevno trenira i isklesan je do savršenstva.

"Nema odmora", kratko je napisao Nunez uz napomenu da uskoro stiže u Liverpool.

Darwin Nunez je karijeru počeo u urugvajskom velikanu Penarolu. Igrao je potom u španskoj Segundi u dresu Almerije, da bi zatim 2020. godine za 24 miliona eura potpisao za Benficu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Dovođenje Urugvajca se na kraju ispostavio kao pravi potez tima iz Lisabona. Dvije godine kasnije uzeli su tri puta više novca, a Nunez se oprostio s 48 golova u 85 nastupa.

Vidjet ćemo kako će se snaći na Anfieldu i hoće li nastaviti s formom u kakvoj je bio u dresu Benfice.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MaDaj
Ebi mi sve ako je ijedan novinar ove stranice IKAD u zivotu usao u teretanu... ako je ovo zvijer ja sam odavno prevazisao Arnolda
5 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi