Kreator jednog od najmoćnijih timova svijeta dobio ponudu da kreira još jedan - čeka se odgovor

Chelsea želi Michaela Edwardsa

Kreator jednog od najmoćnijih timova svijeta dobio ponudu da kreira još jedan - čeka se odgovor

M. Šljivak

Kraj prošle sezone označio je i kraj jedne velike ere u Liverpoolu.

Nakon 10 godina na Anfieldu iz kluba je otišao sportski direktor Michael Edwards (42) za kojeg mnogi tvrde da je upravo on uz Jurgena Kloppa zaslužan za stvaranje moćnog Liverpoola u prethodnim godinama.

"Uvijek je bio plan da ću se zadržati maksimalno 10 godina u klubu. Volio sam raditi ovdje, ali veoma vjerujem u promjene. Mislim da je došlo pravo vrijeme za to. Promijenili smo dosta stvari u proteklom periodu, ali novi ljudi donose nove ideje i nadam se da će izgraditi nešto novo", saopštio je Edwards po odlasku iz Liverpoola.

Brojne ponude je ovaj 42-godišnjak dobio po odlasku iz kluba. Real Madrid i PSG su bili među njima, no Edwards ih je odbio jer se navodno želi malo odmoriti od fudbala.

Međutim, sada mu je stigla nova ponuda. Sky Sports tvrdi kako je sada Chelsea spreman da ga angažuje nakon što je klub napustila Marina Granovskaia.

Novi vlasnik kluba Todd Boehly želi od Chelseaja napraviti spektakularan tim. Neko mu je došapnuo da bi Edwards mogao biti pravi čovjek za taj posao i Plavci će krenuti po ovog fudbalskog radnika.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Tokom boravka na Anfieldu Edwards je napravio brojne vrhunske poteze, pa je tako doveo igrače poput Mohameda Salaha, Virgila van Dijka, Alissona, Sadija Manea i mnoge druge.

Mnogi ga smatraju najboljim fudbalskim radnikom na svijetu i ostaje nam da vidimo hoće li Michael prihvatiti ponudu sa Stamford Bridgea.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi