Inzaghi govorio o povredi Thurama: "To su stvari koje se dešavaju u fudbalu"
FOTO: EPA

Nakon utakmice protiv Atletica

Inzaghi govorio o povredi Thurama: "To su stvari koje se dešavaju u fudbalu"

H. Zilić

U prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka Inter je na San Siru sa minimalnih 1:0 savladao Atletico Madrid i tako na revanš nosi vrijednu prednost. Gol odluke postigao je Marko Arnautović u 79. minuti susreta.

Arnautović je u igru ušao početkom drugog poluvremena kada je morao zamijeniti Thurama koji se žalio na povredu.

Povreda Marcusa Thurama je zabrinula navijače Intera jer je riječ o jednom od najboljih fudbalera Nerazzurra u tekućoj sezoni.

Po završetku meča trener Intera Simone Inzaghi govorio je o pomenutoj povredi Thurama, a to je svakako najviše zanimalo javnost.

"Imao je problema nakon jednog šprinta, zatim se povrijedio u jednom od duela. Teško se oslanjao na nogu", rekao je Inzaghi i nastavio:

Oglasi

"Nismo sada pametni, nećemo brzati sa izjavama i progonozama vidjet ćemo šta će biti u narednim danima. To su stvari koje se dešavaju u fudbalu."

O mogućoj pauzi Thurama?

"Ne znamo ništa, nadamo se da ga nećemo izgubiti na duži period obzirom da je bitan igrač za naš tim."

Sreća u nesreći po Inter je činjenica da je Thurama zamijenio Arnautović, čovjek koji će na kraju biti junak Intera.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Upravo pobjedonosni pogodak je austrijskom napadaču omogućio i titulu za igrača utakmice što svakako može biti dodatni motiv u nastavku sezone.

Vjerovatno će Thuram puazirati određen broj utakmica, što Arnautoviću otvara mogućnost da bude i starter Intera u narednim utakmicama.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti