De Gea izgubio orijentaciju: Naprijed, nazad, lijevo, desno, bilo je prekasno...

Naplaćeniji igrač Premiershipa

De Gea izgubio orijentaciju: Naprijed, nazad, lijevo, desno, bilo je prekasno...

Admin Čaušević

David De Gea je najplaćeniji igrač Premiershipa. Sedmično ga Manchester United plaća sa nestvarnih 375.000 eura.


Iako je sezonu Manchester Unitedu počeo sasvim solidnom, na utakmici Ukrajina - Španija zbog velike greške sve je uprskao.

De Gea se užasno pozicionirio u 75. minuti, uhvaćen je na spavanju te glavni krivac za gol Viktora Sygankova koji je bio dovoljan za pobjedu Ukrajine.

Nakon brzog napada iskusni Španac se nalazio vrhu kaznenog prostora, pošao je da se namjesti kako bi mogao odbraniti, ali već je bilo kasno.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

[twitter]https://twitter.com/aspargesports/status/1316311878881157121[/twitter]

Sygankov je odmah vidio da je De Gea neodlučan i da praktično ne zna šta radi, šutirao je bez previše razmišljanja i pogodio.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ArmiNN
To sto si spasio Spaniju od potopa protiv Njemacke ništa,sto si proslu utakmicu donio bodove Spaniji ,i sto je sada odbrana Spanije ispala kao da Malta igra,ma ne ti si kriv,jbg De Gea i MUN vam vuče klikove na ovoj "popularnoj" stranici
5 3
ArmiNN
Ne pišete kad je u zadnjim.utakmicaama maestralno branio to se ne pise.
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti