David Ospina se ne vraća u London

Napoli će otkupiti ugovor

David Ospina se ne vraća u London

E. Škorić

Napoli je riješio pitanje golmana za narednu sezonu.

David Ospina je u prošloj sezoni branio za Napoli kao posuđeni igrač Arsenala i nakon što je svoj posao obavljao dobro, dobio je priliku da ostane u Napulju.

Kako javlja italijanski novinar Gianluca Di Marzio, Napoli je odlučio da za četiri miliona eura otkupi ugovor iskusnog kolumbijskog golmana.

Napoli je pokušavao da spusti cijenu na 2,5 miliona, ali Topnici nisu željeli da ga puste za manje od četiri miliona, a na kraju je postignut dogovor.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ospina je branio na 17 utakmica za Napoli u prošloj sezoni, a trenutno je na Copa Americi sa Kolumbijom. Baš je sinoć briljirao na golu u pobjedi protiv Argentine (2:0).

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi