Godinama je čekao ovo: Kada je sudija svirao kraj zbog njega niko nije smio prići Messiju

Konačno je ispunio san

Godinama je čekao ovo: Kada je sudija svirao kraj zbog njega niko nije smio prići Messiju

Esmer Oštraković

Utakmica Lige prvaka između PSG-a i Bayerna odigrana je sinoć, a domaće ekipa pružila je jako loš nastup, te su na kraju poraženi na svom terenu.

Osim velike pobjede na gostovanju, ovo je noć za pamćenje za nogometaša Bayerna, Alphonsoa Daviesa koji je konačno dobio ono što je dugo čekao.

Naime, prije dvije godine, Bayern je eliminisao Barcelonu iz Lige prvaka, a Davies je tada tražio dres od Lionela Messija.

"Tražio sam da razmjenimo dresove, ali bio je ljut. Nadam se da ću naredni put uspjeti", rekao je Davies.

Čekao je Davies na taj naredni put preko 900 dana, a sinoć mu se san konačno ispunio, te je uspio uzeti dres Lea Messija.

Kao što je vidljivo sa fotografija, Davies je bio jako uzbuđen dok je išao prema svlačionici noseći u rukama dres Lea Messija.

Oglasi

"Sigurno je više htio Messije dres nego pobjedu večeras", napisao je jedan od navijača na fotografiju Daviesa sa dresom Messija.

Poznato je da je ovaj nogometaš veliki fan Lea Messija, a sinoć je konačno uspio da ispuni sebi jednu veliku želju koju je imao.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjetimo, Bayern je sinoć iznenadio ekipu PSG-a, te je ostvario pobjedu u gostima od 0:1, a strijelac jedinog gola na utakmici bio je Coman.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi