De Bruyne potpuno spreman: Danas odradio trening
Foto: EPA

Dobre vijesti za selektora Belgije

De Bruyne potpuno spreman: Danas odradio trening

Iako su jučer iz tabora reprezentacije Belgije stigle informacije da je za subotnju utakmicu protiv Bosne i Hercegovine, zbog povrede, upitan Kevin De Bruyne, čini se da će ovaj sjajni fudbaler Manchester Cityja, ipak, biti potpuno spreman.

De Bruyne je, naime, morao ranije napustiti teren u subotnjem duelu Manchester Cityja i Chelseaja, zbog problema sa zadnjom ložom, te je njegova, ispostavit će se, blaža povreda zabrinula i selektora belgijske reprezentacije Roberta Martineza.

Međutim, belgijski mediji su saopštili da je Kevin De Bruyne danas trenirao s ostatkom ekipe, te da više nema nikakvih problema sa zadnjom ložom.

Ovo su za Roberta Martineza dobre vijesti s obzirom da će u subotu moći računati i na ovog sjajnog ofanzivca prilikom odabira startnih 11 za gostovanje na Grbavici.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Duel Bosne i Hercegovine i Belgije će se odigrati u subotu od 18:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi