De Laurentiis napravio pometnju na božićnoj večeri: Božić je, ali vam ne opraštam
Foto: EPA

Predsjednik Napolija u svom stilu

De Laurentiis napravio pometnju na božićnoj večeri: Božić je, ali vam ne opraštam

S. Bošković

Fudbaleri Napolija ove sezone su u svojevrsnom ratu s predsjednikom kluba Aurelijom de Laurentiisom.

Nakon što su igrači, predvođeni sad bivšim trenerom Carlom Ancelottijem odbili da ostanu u karantenu, predsjednik kluba najavio je potpunu rasprodaju u ekipi. 

Prvi koji je otišao bio je upravo Carlo Ancelotti, a činilo se da je s njegovim odlaskom kraju drame u Napulju došao kraj, te da će De Laurentiis oprostiti svojim igračima za ono što su napravili.

No, da od toga nema ništa potvrdio je i sam predsjednik na klupskoj božićnoj zabavi:

"Za Božić uvijek možete dati više. Nekad se stavimo u zabludu da određene greške budu oproštene jer je vrijeme praznika".

De Laureniits je umjesto Ancelottija na klupu svog tima doveo bivšeg trenera Milana Gennara Gattusa, a ističe da još uvijek ima dobre odnose s bivšim trenerom:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"I dalje volim Ancelottija, ali trebala nam je promjena. Upoznao sam Gattusa prošlog ljeta na rođendanskoj zabavi Ancelottija. Odmah me oduševio svojim ponašanjem. Nisam imao razloga da mu ne vjerujem s jednim ovakvim projektom", rekao je De Laurentiis za La Gazzetta dello Sport, te još dodao:

"Loše vrijeme je prošlo, sunce sviće na horizontu nad vašim i našim životima".

Top Komentari

K79
Sve dok si ti glavni nećete vi daleko , samo laprdas a ekipa prosječna 4-5 pozicija max
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi