De Laurentiis: Nećemo moći još dugo odbijati nepristojne ponude za Koulibalyja

Napoli neće prodati svog štopera u januaru, ali...

De Laurentiis: Nećemo moći još dugo odbijati nepristojne ponude za Koulibalyja

Predsjednik Napolija Aurelio De Laurentiis je otkrio da je nedavno odbio ponudu tešku 105 miliona eura za sjajnog štopera Kalidoua Koulibalyja.

Da je Napoli prihvatio ovu ponudu Senegalac bi postao najskuplji defanzivac ikada, ali je ipak De Laureniis procijenio da je prerano da Koulibaly napusti San Paolo.

Špekuliše se da je pomenuta ponuda stigla od Manchester Uniteda s obzirom da je Koulibaly bio velika želja sada već bivšeg trenera ove ekipe Josea Mourinha.

Ipak, De Laurentiis priznaje da bi Koulibaly mogao biti prodan u budućnosti, ako stigne još jedna astronomska ponuda za njegove usluge.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Koulibalyja nećemo prodati u januaru, ali doći će vrijeme kada više nećemo moći odbijati ovakve 'nepristojne' ponude. Mi uvijek investiramo, ali poštujući određene kriterije... U Italiji postoje dva ili tri kluba sa urednim knjigama, a ja sam jedini koji nema nikakvog duga u bankama", poručio je De Laurentiis.

Top Komentari

Mu'min Juventino FKS
Hvala Allahu, samo da ne ode u sotonski odvratni junajted! Hjade brate Halide bjezi odatle zaradi sta para u zivotu svom, krajnje je vrijeme!!!
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi