De Laurentiis više ne zna šta hoće: Gattuso ubrzo bivši, nije teško pogoditi koga sada želi

Napoli u očajnoj formi

De Laurentiis više ne zna šta hoće: Gattuso ubrzo bivši, nije teško pogoditi koga sada želi

E. Škorić

Predsjednik Napolija Aurelio de Laurentiis spreman je mijenjati trenera.

Carlo Ancelotti je napustio Napoli i njega je naslijedio Gennaro Gattuso, no nekadašnji veznjak i trener Milana užasno vodi ekipu, pa je izgubio četiri od pet utakmica u Seriji A, a posljednju sinoć na San Paolu od Fiorentine (0:2).

Prema La Gazzetti dello Sport, De Laurentiis je bio toliko ljut nakon svega da je poželio da vrati Ancelottija, koji je potpisao ugovor s Evertonom nedavno.

Napolijeva sezona je očajna, Gattuso je brzo došao u situaciju da je upitan njegov ostanak, ali vraćanje Ancelottija teško je ostvarivo iako je to želja kontroverznog predsjednika.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Napoli dočekuje Juventus, igra u Kupu s ekipom Lazija, tako da bi košmar mogao da se nastavi, a Gattusu su dani, čini se, odbrojani.

Top Komentari

konjo
nek ih trenira predsjednik retardirani...niko mu ziv ne valja, ocigledno je problem u njemu
7 0
Mele
Neka zove malog zelenog. isti su obojica narkomani i budale...
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi