De Ligt odgovorio Kluivertu za 'slučaj Barcelona'
(Foto: EPA)

Nema kajanja

De Ligt odgovorio Kluivertu za 'slučaj Barcelona'

M. Šljivak

Nekadašnji holandski fudbaler Patrick Kluivert izjavio je prije nekoliko dana da se Matthijs de Ligt kaje što je izabrao Juventus ispred Barcelone.

U moru ponuda 20-godišnji štoper je prošlog ljeta odabrao Juve, a u borbi za njegov potpis najveći rival je bila Barcelona.

Nakon što se De Ligt nije najbolje snašao u Torinu, Patrick Kluivert se oglasio i iznio je svoje mišljenje o svemu.

"Nisam ga lično pokušavao uvjeriti da se priključi Barceloni. Rekao sam mu samo o pozitivnim aspektima Barcelone kao kluba i grada", rekao je Kluivert, pa nastavio:

"Očito govorimo o sjajnom štoperu i na kraju je odlučio. Mislim da se sada malo kaje zbog toga, ali eto, tako je."

"U životu se morate odlučiti, ponekad su to dobre odluke, a ponekad i loše. Morate naučiti iz svojih odluka", završio je Kluivert.

De Ligt je odgovorio na sve i uvjerava da se nikako ne kaje zbog dolaska u redove Juventusa.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ne žalim što sam došao u Juventus", rekao je De Ligt, a potom se osvrnuo na Kluivertovu izjavu:

"Svašta se piše i govori. Možda izgleda kao istina ako osoba kao Kluivert tako kaže, ali zaista to je samo njegova pretpostavka", rekao je De Ligt.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi