Postao prvak svijeta i umjesto da slavi napravio najveći skandal u karijeri

Zasmetale mu kritike

Postao prvak svijeta i umjesto da slavi napravio najveći skandal u karijeri

E. Oštraković

Argentina je jučer postala prvak svijeta nakon što su u finalu Mundijala u Kataru ostvarili pobjedu protiv Francuske.

Naravno, Argentince je do pobjede vodio fenomenalni Leo Messi, ali veliki dio posla odradili su i ostali reprezentativci.

Nakon velike pobjede uslijedilo je slavlje nogometaša Argentine, naravno prvo na terenu, a zatim se sve preselilo u svlačionicu.

Mnogi nogometaši snimali su video poruke, dok su neki odlučili da idu uživo sa svojim pratiocima na Instagramu.

Jedan od njih je i Nicolas Otamendi, čovjek koji je skrivio jedanaesterac na jučerašnjoj utakmici, a s njim je sjedio i Rodrigo De Paul

Sve je bilo dobro dok De Paul nije odlučio da progovori, te je poslao šokantnu poruku svim navijačima koji su sumnjali u njega.

Oglasi

"Svima koji su sumnjali, popušite mi ku**c". Pričali ste svašta o meni, e sada se dobro pogirajte sa njim. Kur**i sinovi", rekao je De Paul.

Poslije toga je Otamendi rekao nekoliko riječi i odlučio prekinuti snimanje.

"Nakon ovog, sve je rečeno, ćao", rekao je Otamendi.

De Paul je bio mnogo kritikovan od strane navijača, ali i argentinskih novinara zbog nastupa u prve dvije utakmice grupne faze.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Zamjerili su mu tada dosta veliki broj užasnih pasova, kao i grešaka koje je pravio, ali je na kraju psotao prvak svijeta.

Top Komentari

struja
Rece najprljaviji gauco-govedo
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi