De Rossi traži da Totti napusti Romu, a sada se oglasio i rimski klub

Ekspresan odgovor

De Rossi traži da Totti napusti Romu, a sada se oglasio i rimski klub

Endin Čaušević

Daniele De Rossi će nakon 18 godina napustiti Romu jer nije dogovorio nastavak saradnje s rimskim klubom.

De Rossi je ponikao u Romi i cijelu karijeru nosio dres ovog kluba, a svi su bili šokirani kada je potvrđeno da neće potpisati novi ugovor i da će karijeru nastaviti u nekom drugom klubu.

Roma je nudila De Rossiju da završi svoju karijeru nakon ove sezone i dobije neko od direktorskih pozicija, ali je on to odbio i poručio da još uvijek želi igrati.

Italijanski mediji danas su "zakuhali" stvari objavom da je De Rossi tražio od kluba da otpuste Francesca Tottija i da bi onda on u tom slučaju ostao u klubu i završio karijeru.

Međutim, iz Rome su ekspresno demantovali ova pisanja medija i poručili da uopšte nije istina da je De Rossi od njih tražio da Totti napusti klub. Poznato je svima da su njih dvojica u veoma dobrim odnosima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Nije običaj da komentarišemo špekulacije i pisanja medija, ali sada želimo da sačuvamo ugled našeg kluba. Roma želi da se ogradi od pisanja u novinama Repubblica i demantuje da je De Rossi tražio da Totti više ne bude u našem klubu. Sve su to neistine i gluposti", poručili su iz Rome.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mer12
igraci htjeli da dodju 10 ti...
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi