Navijači su bijesni na Caiceda, a De Zerbijeva izjava je začudila sve u klubu

Traži da ga navijači podrže

Navijači su bijesni na Caiceda, a De Zerbijeva izjava je začudila sve u klubu

Esmer Oštraković

Arsenal je na sve načine u finišu prijelaznog roka pokušao da dovede Moisesa Caiceda iz Brightona, ali njegov klub nije htio da posluje.

Naime, Arsenal je poslao ponudu od 60 miliona funti za Caiceda, ali je Brighton odlučio da odbije ponudu Topnika.

Caicedo je htio da pređe u Arsenal, te je bio razočaran potezom uprave da odbije ponudu ovog kluba, te je odlučio da razgovara sa trenerom.

De Zerbi je tada dao do znanja Caicedu da neće napustiti klub, ali je nogometaš svejedno pokušao stvari uzeti u svoje ruke.

On je odlučio da se oglasi na društvenim mrežama, te je javno zatražio od vlasnika Brightona da ga puste da ode u tim koji ga želi, a to je bio Arsenal.

To se nije desilo jer su čelnici ovog kluba ostalo pri svom stavu, te su na kraju odbili i narednu ponudu Topnika za svog igrača.

Oglasi

Na kraju je Caicedo ostao član Brightona, te će igrati za ovaj tim barem do kraja sezone, a vjerovatno će tada pokušati da ode u neki veći klub.

Naravno, obzirom na to da je pokušao isforsirati odlazak iz kluba narušio je svoje odnose sa navijačima, a upravo o tome je govorio njegov trener.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Sretan sam jer je Moises Caicedo ostao sa nama. Želim zamoliti navijače da ga podrže. Volim Moisesa. Svi u klubu ga vole i želim da navijači slijede moj primjer. Idemo podržati Caiceda", rekao je Roberto De Zerbi, trener Brightona.

Engleski novinari prenijeli su informaciju da će Arsenal i u narednom prijelaznom roku pokušati dovesti Caiceda, ali i da je prva meta ovog tima Declan Rice koji je kapiten West Hama.

Top Komentari

F1F
Caicedo bi meni sjedio negdje ispred " košpicarnice" i čekao na poziv trenera te PONIZNO molio da se vrati u klub. Brigton ti sve dao a ti na kvarnjaka hoćeš da odeš. NE IDE !
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi