21

Komentari (21)

dinass
Mislim da je sve ovo dio veceg plana da se na kraju kaze evo mi smo htjeli ali nece zajednicku ligu.Jos jedno podrivanje drzave,ovaj put preko fudbala.Sam Vico ce na kraju reci radio sam sve posteno i u korist klubova a namjerno izaziva sa sudijama ove maloumne navijace da prave sranja.Ko misli da je ovo dobro za fudbal i Velez je malouman i lak za manipulisanje.Ko misli da ce sadandoci neko pa se prepast od sudija je jos gluplji,sad ce kaznit Velez da ce im se zavrtljet u glavi i namjerno poslat drugog sudiju da ih izrevoltira da ponove a onde lete iz lige i to sve po zakonu i pravilniku.I sta se postiglo,sve se radi u korist podjele drzave i da se pokaze da je nefunkcionalna i nemoguca.Zadnja stvar koja je funkcionisala na cijeloj teritoriji je fudbal i sad se i on unistava,polako,smisljeno lozeci idiote.
Svojprisebi
Dobar si doktore. Nefunkcionalna. Desetka za tebe
block123
Treba biti realan Sabrija je brz izvukao se ovaj put , koje sljedeći Kaljanac , Giga , Njegomirovic , Grbic .... treniraj te valjat će vam za bježanja
mufidmemija1992
BRAVO NAVIJACI VELEZA.OVO JE JEDINI PUT DA SE SUDIJE VASPITAJU.SABRIJA CE DUGO,DUGO SANJATI SANTICEVU EMINU KAKO GA GANJA SA STANGOM U RUCI PO TRAVNATOM TERENU U LIJEPOJ MOSTARSKOJ NOCI.
block123
Niko nije išao napadat igrače Borca neki su otišli neki su ostali na tereni , meta je bio režimski sudija . Ovaj put Sabrija , idući put Kaljanac , polako svi će doći na red , dosta je režimskih klubova zato nam je 3 pretkolo najveće dostignuće .
Rodjeni66
Ja mislim da nezna šta znači zasluženo
Iziksaudvicu
Ne znaš čini mi se ni ti..
Realist
Nemate se sta zalit na suđenje. Sudija vam je kriv i zaporaze protiv Slobode Rudara Zrinjskog pa sad i Borca. Ovu utakmicu je suđenje bilo solidno ali i da je bilo bez greške opet bi izgubili. Kondicijski ste među losim u ligi a ne mozete niti jednu smislenu akciju sastavit. Pa vama Zvonić stopera ugra. Ne znam sta vise ocekivat.
Boom
Okani se VELEŽA bog te *rčio više
samoLagano
Vidi se da ne pratis
block123
Ko kaže da je protiv rudara i slobode bio sudija . Protiv vas jest naravno , i protiv borca , sto ? Jer ste režimski klubovi , jer borac ima vicu , a vi vici ispod stola dudlate karu . Jel ti to kriv zvonic sto vas je dobio prošle godine , hajde nemoj se radi toga ljutit na njega
pavelic11
okani te se vi sporta sta vise blejite neznate gubit bolji ljudi i to je to
lamonaca1
Nije sudija druze kriv ni protiv slobode,ni protiv rudara pa cak ni protiv zrinjskog.kriv je protiv sarajeva,protiv zelje u subotu i sad protiv borca.ako si gledo budi realan,kao i sto ti je ime realist
user1582376900
GuiliDamou
@Realist tipicno bosnjacki…
Zaccheroni
Borcu se NEMA STA PRIGOVORITI!
SeoRusilac
**** vas direktor borca
Higi
Dejane i tebi ****mo majku!!!
Dena33
Mrš pseto. **** ti Vico mater. I dodik isto
samoLagano
Zna li on znacenje rijeci zasluzeno??? Nisam navijac Veleza odma da ogranicim komentare, samo pitam zna li ovaj sta znaci zasluzeno???
Svojprisebi
Najbolje da borac skloni golmana, gol se produzi za jedno 3 metra pa onda kad svaka lopta uleti u gol bit ce zasluzeno. Pa kaze ti cojk imali su sansi nisu iskoristili sta sad treba?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.