12

Komentari (12)

denimen9
Vlahović da je ganjao ligu prvaka prešao bi u Real, tako da, Del Piero ne laprdaj bezveze...
bk123
žuta podmornica će potopiti staru damu
HarisADP
To sam i ja reko! IDEMOOOOO VLAH VLAH VLAH
Marco_Materazzi
Hahahahahahah kako ce villarreal da ih satare, jedva cekam.
HarisADP
E fudbalska neznalico!!! Vices u derbiju kako cemo vas nabiti! Sad smo sila!!!
Malmi_Suomi
@HarisADP vi?
Italijani? Vi italijani ste smeće žabarsko. Haha čuj Vi???
HarisADP
Dzaba sto si tolko bolestan bas hoces da te vrijedjam
King_Kenny
AHAHAHAHAHAHAHA...pobijedili Veronu i Sassuolo i odmah misle da su sila :D...cim nalete na prvu ozbiljnu prepreku u LP slijedi petarda i vracanje u tuznu realnost.
Bhf
Nikad ali nikad ne podcijeni nijedan talijanski klub,narocito Juventus.Ko zna koliko puta du pokazali i izbacili nsjace ekipe.Imaju oni nesto u sebi.
HarisADP
Pogledaj sad tekmu protiv Atalante da vidis sta je sila degenerice jedan! Nece veliku ADP OVAKO nesto reci. Ovo sam ja rekao, kao da me cuo dusa moja.
HarisADP
Bhf ti si moja lutka pametna. Ima i u bosni jbn pametnih ljudi ipak
Bhf
@HarisADP,prijatelju ja pratim fudbal duze nego sto ovi sto ostavljaju razne komentare a neznaju nabrojati 10 velikih klubova.Fudbal se neigra zadnjih 5 godina vec mnongo duze.Ja kao ljubitelj dobrog fudbala volim jake utakmice i jake klubove i tacno je da moze svako svakog pobijetditi ali ima neko pravilo koje kaze da nikad netreba srljati protiv velikana.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.