Delegacija španskog Cadiza danas na utakmicama na Grbavici i Bilinom polju
Večeras će nekoliko reprezentativaca BiH biti na radaru kluba iz LaLige, koji će gledati meč protiv Ukrajine, te će i ubuduće pratiti naše selekcije i naše igrače

Interesantni im pojedini igrači iz BiH

Delegacija španskog Cadiza danas na utakmicama na Grbavici i Bilinom polju · Saznajemo

D. Kurbegović

Danas će U-21 reprezentacija BiH na Grbavici  od 17 sati dočekati ekipu Crne Gore u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Nešto kasnije od 20:45 sati na stadionu Bilino polje A nogometna reprezentacija BiH dočekat će tim Ukrajine u okviru posljednjeg kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Na Grbavici posebno, ali i na Bilinom polju ne očekuje se mnogo gledatelja, ali kako saznajemo danas će meč u Sarajevu i Zenici pratiti skauti iz Španije.

Kako saznajemo u BiH doputovali su skauti iz španskog Cadiza, inače člana najjačeg ranga nogometa u toj državi. Delegaciju ovog kluba interesuju mladi igrači, ali i neki naši seniorski reprezentativci, koji su u posljednje vrijeme svojim igrama u svojim sadašnjim klubovima, ali i u reprezentaciji skrenuli pažnju na sebe.

Cadiz je ovog ljeta u svoje redove bez obeštećenja doveo Milutina Osmajića iz crnogorske Sutjeske, a ovaj igrač svojim igrama u ovoj sezoni, te nastupima u reprezentaciji već je skrenuo pažnju većih klubova u Španiji, ali i drugim državama.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Cadiz je veoma zainteresovan za igrače sa prostora Balkana, tako da će u narednom periodu pomno pratiti igre naših mladih, ali i seniorskih reprezentativaca, s toga neće biti iznenađenje, ako uskoro u LaLigi budemo gledali nekog našeg igrača.

Top Komentari

bosnjak19781998
Kakve su ovo bombe, U-21 najgora generacija ikada, kapiten momak iz Borca nije 4 mjeseca igrao utakmice, za seniorsku ista priča, da gledaju Marcela Civica, Sanicanina? hahahahhaa
14 0
redbull
Kupite civica, da se proda vise, da ga ne gledamo u prvoj postavi.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi