Određene sudije za revanš utakmice polufinala Kupa BiH

Utakmice se igraju sutra i u srijedu

Određene sudije za revanš utakmice polufinala Kupa BiH

Esmer Oštraković

Sutra i u srijedu na rasporedu su revanš utakmice koje se igraju u okviru polufinala Kupa Bosne i Hercegovine.

Sigurno je da će dosta zanimljiviji biti duel između Zrinjskog i Sloge jer u toj utakmici nije bilo golova za razliku od utakmice između Širokog Brijega i Borca.

Ipak, krenumo redom. Prvo će sutra od 18 sati svoju utakmicu u okviru polufinala Kupa Bosne i Hercegovine odigrati Borac i Široki Brijeg.

Prva utakmica između ove dvije ekipe završena je sa 3:1 u korist tima iz Banja Luke, te će Široki Brijeg imati jako težak zadatak da pokuša izboriti plasman u finale.

Glavni arbitar na ovoj utakmici biti će Sabrija Topalović iz Zenice, dok će mu asistirati Mirza Demir iz Kaknja i Tarik Mulasmajić iz Tešnja. Četvrti sudija je Mirza Kazalagić iz Cazina.

Oglasi

U srijedu revanš utakmicu polufinaka Kupa naše zemlje igraju Zrinjski i Sloga, a nakon 0:0 iz prve utakmice fudbaleri Sloge imaju čemu da se nadaju.

Naravno, Zrinjski je favorit, ali Sloga je ove sezone imala jako dobrih utakmica i sigurno da se neće unaprijed predati.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Ovu utakmicu sudit će sudijska četvorka iz Sarajeva na čelu sa Musić Admirom. Asistirat će mu Moamer Čaušević i Enes Đozić, a četvrti sudija je Nihad Ljajić.

Ova utakmica se igra u srijedu sa početkom od 18 sati.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

maco12
U Borcu ne mogu bez kazlagića pa makar i kao četvrti ako zaškripi da je tu.
2 0
Siroki1948
Opet sabrija po zadatku zato nasi i idu bez 10igraca znaju vec Sta nas ceka uzas
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi