Delph se svađao s navijačem Evertona na Instagramu, a onda je on to sve objavio

Morao mu je odgovoriti

Delph se svađao s navijačem Evertona na Instagramu, a onda je on to sve objavio

E. Čaušević

Fabian Delph našao se na meti kritika navijača Evertona nakon nedavnog poraza u gradskom derbiju od Liverpoola.

Delph je u Everton stigao pred početak ove sezone iz Manchester Cityja za deset miliona eura, ali navijači na Goodisonu nisu baš zadovoljni njegovim igrama.

Reprezentativac Engleske se našao u centru pažnje nakon što je jedan od navijača Evertona objavio raspravu s njim koju su imali na Instagramu.

Navijač je poručio Delphu da bi on uspio odigrati bolje meč s igračima iz amaterskih klubova nego što su to uradili fudbaleri Evertona protiv ljutog rivala.

Delph nije ostao dužan i ušao je u raspravu s njim, te mu je poručio da se ne treba kriti iza lažnog profila već u lice reći ono što misli.

"Ovjde si pola godine i igraš po pet minuta. Ko si ti uopšte", napisao je navijač, a Delph je odgovorio: "Ti si sramota od čovjeka i kriješ se iza lažnog profila. Misliš ta smo htjeli izgubiti meč i da smo uživali zbog toga. Daj čovječe, pa pametniji si od toga".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Delph's argument on Instagram. Image: Twitter/Instagram

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi