Denis Ćorić novi trener Posušja

Stigla potvrda

Denis Ćorić novi trener Posušja · Zvanično

Edmir Škorić

Denis Ćorić je nedavno napustio mjesto trenera GOŠK-a, a sada je imenovan novim trenerom Posušja.

Ćorić je u prošlosti vodio Široki Brijeg i Posušje koje je uspio vratiti u Premijer ligu, ali je najbolji posao uradio s GOŠK-om. Prvo je superiorno izborio promociju u Premijer lige gdje su njegovi Lavovi imali odlične rezultate sa skromnim igračkim kadrom.

Slavio je GOŠK na Grbavici protiv Željezničara, remizirao sa Veležom u gostima te odigrao neriješeno sa Sarajevom na domaćem terenu.

Ipak, presudan je bio domaći meč protiv Veleža kojeg su Rođeni dobili sa 0:4 pa je Ćorić odlučio da digne sidro te napusti klupu nakon 50 utalmica na klupi Gabeljana.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Sada ga je predstavilo Posušje i on se vraća na Mokri Dolac, gdje je u prošosti radio dobar posao.

Službeno predstavljanje zakazano je za subotu 06.01.2024. u 11:00 sati u press salonu HŠK Posušje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti