Okršaj za vlast u gradu: Navijači Milana iznenađeni kvotom za pobjedu protiv Intera

Veliki derbi na Meazzi

Okršaj za vlast u gradu: Navijači Milana iznenađeni kvotom za pobjedu protiv Intera

E. Čaušević

Ljubitelji fudbala danas mogu da uživaju u programu jer nas očekuje nekoliko fantastičnih utakmica.

Možete danas uživati u mečevima Premijer lige BiH, ali i odličnim okršajima koji se igraju u ligama širom Evrope. No, tu se najviše ističe milanski derbi jer će danas na Meazzi snage odmjeriti Inter i Milan.

Svi su s nestrpljenjem čekali reprezentativnu pauzu i okršaj gradskih rivala koji su nakon nekoliko godina konačno u vrhu Serije A. Zbog toga mnogi očekuju spektakularan meč i samo je šteta što tribina na legendarnom stadionu neće biti ispunjene do posljednjeg mjesta.

Milan je nakon tri kola drugi sa maksimalnim učinkom, dok je Inter na petoj poziciji sa dva boda manje. Iako je sezona tek počela jasno je koliko ovaj meč nosi, te ćemo večeras saznati ko će biti gazda u Milanu u narednih nekoliko mjeseci.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Utakmica na Meazzi igra se od 18 sati, a već su poznate i kvote na kladionicama. Prema kladionicama Inter je blagi favorit u današnjem meču, ali je kvota na pobjedu Milana iznenadila navijače ovog kluba jer nisu očekivali da će biti tako visoka.

Kvote za veliki gradski derbi Intera i Milana možete pogledati u bogatoj ponudi kladionice MOZZART i to OVDJE.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti