Derbi odluke je večeras, no od ranih sati su navijači na nogama

Ludnica i u Napulju

Derbi odluke je večeras, no od ranih sati su navijači na nogama

Edmir Škorić

U Torinu bi večeras moglo da bude poznato mnogo toga u borbi za Scudetto, pošto Juve dočekuje Napoli.

Stara dama ima četiri boda više od Napolija, a četiri kola prije kraja ima priliku da sve riješi, ukoliko ostvari pobjedu protiv Napolitanaca.

Ali u Napulju tinja nada, vjeruje se u preokret i italijanski mediji danas baš pišu o tome kako je u prošlosti bilo dosta epskih preokreta u borbi za Scudetto.

Napoli mora da pobijedi ako želi da dođe od Scudetta i navijači ovog kluba su toga svjesni. Kakvi već jesu, otkačeno i lojalni, od jutarnjih sati se na ulicama Napulja spremaju za večerašnji derbi i veliki broj će ih biti na stadionu u Torinu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ispratili su i igrače Napolija, poželjeli im sreću i zatražili bespoštednu borbu do kraja, pa šta bude.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi