10

Komentari (10)

Umbrella_Pot
Ali su se isfulali jbt..Demi na kraju imao sansu i zamisli to lik profula i onda penal, bez obzira sto su gubili uvijek moras dati sansu golmanu, jer bi bio ogroman pritisak na Leipzigu..al jbg, ipak respect za navijace, rijetko se vidja onakva podrska. Nego sta se dogodilo na kraju? Neka situacija ljekari i emt..
Ajax11
Mi bosanci smo uvijek tragičari
K79
nije Hasan skoro nikad bio tragicar on je pogadjo uvijek kada treba samo pitanje je koliko se za njega može reći da je Bosanac uopšte :D
celikze
Cijela ekipa je kriva.Imaju igraca vise a oni nista.Tako da su svi krivci.
CeZenicaLik
Oni su vec prije njegovog penala gubili
Bhf111
Desavaju se ovakve situacije, ovo ce mu sad pokvariti samopouzdanje i sad ce upasti u jos vecu krizu, ali mlad je, treba iz ovog uciti. Benzema promasi penal, pa sljedecu utakmicu uradi panenku, jbg to su veliki igraci, a za to mora puuno raditi na sebi, sretno mu bilo
burazengija
Ljudi nemojte dislajkovati cinjenice kad se kazu, dijete je panj jedino sto moze letati ko lud nista vise.. Nikakav specijalan kvalitet on nema trenutno barem do sada, ako ne ispliva neki napadac jadni mi kad ode Edin..
user1653166290
Nije demirovic nista kriv, kriv je onaj streich sto mu neda vecu minutazu
King_Kenny
...kakav panj...i kazu on ce Dzeku zamijeniti...tugo moja.
KB9
Eto ti ces pametnjakovicu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.