Di Francesco napušta Sampdoriju nakon očajnih rezultata

Dogovorio sporazumni raskid saradnje

Di Francesco napušta Sampdoriju nakon očajnih rezultata

E. Čaušević

Fudbaleri Sampdorije nalaze se na posljednjem mjestu nakon sedam gola italijanske Serije A.

Sampdoria je ostvarila samo jednu pobjedu u dosadašnjem dijelu sezone, te čak šest poraza. Ovaj tim poražen je minulog vikenda u gostima protiv Verone sa 2:0 i jasno je da je klub u velikoj krizi.

Italijanski mediji pišu danas da će Eusebio Di Francesco sigurno napustiti klupu Sampdorije u narednim danima nakon što je dogovorio s klubom sporazumni raskid saradnje.

Di Francesco je ljetos potpisao ugovor do 2022. godine, ali nakon šest poraza i samo jedne pobjede očekuje se da u narednom kolu neće voditi ekipu Sampdorije.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovaj 50-godišnji stručnjak je stigao u ovaj klub nakon što je dobio otkaz u Romi, ali sigurno da nije očekivao da će tako brzo završiti svoju avanturu u Sampdoriji.

Top Komentari

daca
*****a od trenera
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti