Di Francesco: Volio bih da Džeko ima dvocifren broj golova, ali postali smo drugačija ekipa

Trener Rome o Edinovoj večerašnjoj partiji

Di Francesco: Volio bih da Džeko ima dvocifren broj golova, ali postali smo drugačija ekipa

Roma je večeras na Bentegodiju savladala Chievo rezultatom 0:3 u utakmici 23. kola Serije A.

Džeko je postigao drugi gol za Romu i asistirao Aleksandru Kolarovu za konačnih 0:3. Također, bh. napadač je mogao do još kojeg gola protiv Chieva, a u finišu je jedan njegov šut zaustavila prečka.

Novinare je nakon utakmice zanimalo Di Francescovo viđenje Edinove partije i njegovog petog gola u Seriji A ove sezone.

"Puno je napadača koji postižu dvocifren broj golova i volio bih i da Džeko dođe do toga. Ali mi smo posali ekipa koja sarađuje prilikom golova, svako doprinosi", izjavio je Di Francesco, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Edin je večeras imao dobro izdanje i zaslužio je više od jednog gola. Znam da napadači žive za gol, on im je potreban za veće samopozdanje".

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti