Diaza su svi ganjali po terenu, neki su ga pokušali i udariti, ali on je na kraju postigao gol

Nevjerovatan trk Diaza

Diaza su svi ganjali po terenu, neki su ga pokušali i udariti, ali on je na kraju postigao gol

Esmer Oštraković

U toku je utakmica 11. kola Serie A između Milana i Monze, a domaća ekipa je sasvim očekivano došla do vodstva.

Milan je dosta bolja ekipa u ovom trenutku, te se i prije početka utakmice očekivala njihova lagana pobjeda na današnjem susretu.

Ako je vjerovati raspletu u dosadašnjih pola sata, te ranom golu koji su postigli, čini se da će upisati laganu pobjedu protiv Monze.

Imao je Milan nekoliko šansi i prije postignutog gola, ali se ekipa Monze nekako uspijevala odbraniti, a gol su primili kada su to najmanje očekivali.

Naime, lopta je bila kod golmana Milana, Tatarusanua, koji ju je ispucao na sredinu igrališta, a tamo ju je prihvatio Brahim Diaz.

Nevjerovatno je da je Diaz trčao od bukvalno od centra, te je pretrčao nekoliko nogometaša Monze. Neki su ga pokušali stići, ali nisu mogli.

Oni koji su uspjeli da ga stignu, pokušali su ga oboriti, ali im to nikako nije polazilo za rukom, te je Diaz uspio ući u kazneni prostor.

Tek tako ga je jedan nogometaš Monze uspio oboriti, ali je Diaz u padu fenomenalno matirao gostujućeg golmana i tako doveo Milan u vodstvo.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaista, obzirom na to kako se Monza dobro branila, nevjerovatno je na kakav su način na kraju primili gol, te se sada nalaze u zaostatku za Milanom.

Ostaje da vidimo ima li Monza snage da pokuša napraviti čudo na današnjem susretu ili će Milan postići još neki gol i tako ovjeriti tri boda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti