Od jednog čovjeka se još krije Maradonina smrt

Prošla je skoro godina

Od jednog čovjeka se još krije Maradonina smrt

A. Čaušević

Diego Armando Maradona je preminuo krajem novembra 2020. godine. 

Za smrt legendarnog fudbalera još uvijek nije saznao Carlos Bilardo koji je sa klupe predvodio Argentinu 1986. godine kada je osvojeno Svjetsko prvenstvo.

Nije nikakva tajna da su Maradona i 83-godišnji Bilardo bili u odličnim odnosima, a čini se da jekonačno došlo vrijeme da se kaže legendarnom treneru za smrt Malog zelenog.

Popularni Doktor često pita kako se osjeća Maradona, ali mu do sada ništa niko nije govorio te su njemu najbliži odlučili da šute za smrt.

Bilardovo zdravstveno stanje je poplirično komplicirano te porodica smatra da svaka šokantna vijest nije dobra za njega zbog čega mu se nije rekelo i za smrt Alejandra Sabelle.

Carlos me dijo 'hay muchas banderas de Diego, qué pasa" - AS Argentina

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Međutim, sada je došlo vrijeme da mu se saopšte tragične vijesti. To će uraditi Oscar Ruggeri i Jorge Burruchaga koji su igrali za Argentinu 1986. godine.

Inače, Bilardo je trener Gaučasa bio od 1983. do 1990. godine, bio je i direktor reprezentacije od 2008. do 2014. godine. Tada je između ostalih radio sa Lionelom Messijem, Andelom Di Marijom, Sergio Aguerom i drugim.

Promo

Top Komentari

GuiliDamou
Samo da znate da sam mu ja maloprije javio da je umro mali zeleni, znaci od danas zna…
2 0
JuventinoBK
Kakvi su ovo jb nevjernici fuj. Nema vecih nevjernika od ovih. Kakva je to gamad kad toliko cvrsto odbija da vjeruje u drugi svijet i ponasa se kao da je sve gotovo kad covjek umre. Fuj fuj fuj nevjernicka đubrad!!!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi