Dijamant ima podršku i od svog "neprijatelja": Džeko je šampion

Kostas Manolas "čuva leđa" saigračima

Dijamant ima podršku i od svog "neprijatelja": Džeko je šampion

Romin napadački dvojac, Edin Džeko i Patrick Schick, se mučio u prvom dijelu sezone. Ipak, defanzivac Vučice Kostas Manolas ne sumnja u njihove kvalitete i smatra da je samo pitanje trenutka kad će njih dvojica početi postizati golove.

Podsjetimo, Kostas Manolas i Edin Džeko su došli u sukob tokom utakmice kvalifikacija za Mundijal u Zenici između BiH i Grčke. Iako su mnogi mislili da će se njihov sukob odraziti i na odnose u svlačionici Rome, to se očigledno nije desilo, a Manolas nije promijenio mišljenje o Edinovim fudbalskim kvalitetima.

Patrick Schick je proteklog ljeta stigao u Romu iz Sampdorije kao veliko pojačanje, ali je za sada postigao samo jedan gol za Rimljane. Sa druge strane Edin Džeko je od oktobra samo jednom zatresao protivničku mrežu u Seriji A.

Međutim, na pitanje novinara Sky Sporta da li napadači Rome imaju nekih problema, Manolas je izričitio poručio: "Ne oni nemaju nikakvih problema".

Potražite više informacija na temu Serie A:

"To su dva šampiona, dobro sarađuju na treninzima i ubrzo će se vratiti postizanju golova", poručio je defanzivac Rome.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti