Diletta Leotta je u stilu i jako provokativno najavila povratak na veliku scenu

Sutra će izvještavati sa italijanskog derbija

Diletta Leotta je u stilu i jako provokativno najavila povratak na veliku scenu

Edmir Škorić

Diletta Leotta najavila je povratak na teren nakon poroda. Spektakularna video prezentacija zaludjela je navijače, a jedna od najljepših sportskih novinarki već sutra će biti na San Siru kako bi izvještavala sa velikog italijanskog derbija između Intera i Milana.

Diletta Leotta nedavno se porodila i zbog toga je bila na pauzi, no spremna je sada da se vrati svom omiljenom poslu, te ćemo je ponovo gledati na stadionima širom Italije.

Najpoznatija TV voditeljica sa "Čizme" na društvenim mrežama objavila je kratki video u kojem je pokazala da se nalazi u dobrom izdanju i probudila maštu kod svojih pratitelja.

Novinarka je najavila da će njen povratak na travnjak završiti velikim derbijem između Intera i Milana, gdje će nastaviti svoju dužnost pred televizijskim kamerama.

"Vidimo se sutra u 17 sati na derbiju Inter - Milan", najava je koju je objavila Diletta Leotta.

Oglasi

Njeni online pratitelji "bombardirali" su je porukama, poručujući joj da je jedva čekaju vidjeti ponovo na malim ekranima.

"Vidimo se na derbiju", "Nedostajala si nam", "Jedva čekamo da te opet vidimo" i "Radujem se ovom povratku više nego samoj utakmici" samo su neki od komentara.

Podsjetimo da je Diletta dobila dijete sa njemačkim golmanom Lorisuom Kariusom, koji je uspio da osvoji srce jedne od najpoželjenijih žena u svijetu nogometa.

Oglasi

Njih dvoje dobili su kćerkicu kojoj su dali ime Aria.

"Danas sam preporođen zbog tebe. Dobro došla, Aria! Ti si najdivniji dar koji sam mogla dobiti", napisala je Diletta Leotta na društvenim mrežama nakon poroda.

Njih dvoje su par manje od godinu dana - ili, barem ako idemo prema datumu kada su "ozvaničili" svoju vezu, u oktobru 2022. godine.

Diletta je prethodnih godina bila udarna tema u Italiji, ali i u kompletnoj Evropi. O njoj se mnogo toga pričalo, ali očigledno da će tek sad krenuti prave priče.

Oglasi

Najzgodnija i najatraktivnija mama na svijetu izgleda bolje nego ikada, na oduševljenje ljubitelja Serije A širom svijeta...

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cu91vc3IdgJ/?img_index=1[/instagram]

Potražite više informacija na temu Serie A:

Oglasi