Dinamu je propao još jedan završen posao: Nogometaš je bio u Zagrebu, ali dogovora nema!
Foto: Damir Krajac / CROPIX

Jakirovć mora gledati druge opcije

Dinamu je propao još jedan završen posao: Nogometaš je bio u Zagrebu, ali dogovora nema!

S. Mlaćo

Nema Dinamo sreće u zimskom prelaznom roku, ili možda nema znanja, kako to vole mnogi reći.

Nakon što je Josip Brekalo preskočio Maksimir i skoro završen posao, te odlučio se za Hajduk, sada je potvrđeno da nema ništa ni od dolaska desnog beka.

Radi se o članu Metza Koffiju Kouaou, kojeg je i sinoć najavio Sergej Jakirović.

"Tražimo igrače na dvije pozicije. Potreban nam je stoper", poručio je Jakirović. Spomenuo je zatim i člana Metza.

"Prvo mora proći ljekarski pregled. Vidjet ćemo šta će biti s njim. Nećemo dovoditi igrače reda radi, samo one koji nas mogu pojačati", jasan je bio Jakirović.

Oglasi

Sada je Jakirović saznao da od transfera nema ništa.

Prvobitno se pojavila informacija da je igrač iz Obale Bjelokosti pao na ljekarskima pregledima, a dan kasnije da se posao ipak završava.

Sada stiže potvrda da od trasfera nema ništa, te Dinamo nije mogao da se dogovori sa Francuzima. Dinamo je Metzu ponudio i opciju da nogometaša plaćaju po nastupu, no iz Metza su to odobili.

Kouao je silno želio promijeniti klub, u Metzu nije prvotimac, a već je i bio u Zagrebu te smatrao da je posao završen i da ga očekuje borba za prvaka HNL-a. Ubrzo je saznao loše vijesti i sada je svakako u problemima za nastavak karijere.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Dinamu je tako propao još jedan skoro završen posao, pa će se i čelnici kluba sigurno naći na udaru navijača. Smirila ih je tek sinoćnja pobjeda nad Goricom 2:0, a Dinamo je tako ostao u borbi za naslov prvaka.

Rijeka sada ima 44 boda, Hajduk 42, a Dinamo 40 uz utakmicu manje. Ukoliko Modri slave taj meč, na tik su do Rijeke i preskočit će ljutog rivala Hajduka, no više nemaju prava na kiks.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi