Dino Dizdarević se javio iz bolnice i otkrio ko je kriv za saobraćajnu nesreću: "Hvala Allahu..."

Oglasio se na Instagramu

Dino Dizdarević se javio iz bolnice i otkrio ko je kriv za saobraćajnu nesreću: "Hvala Allahu..."

Endin Čaušević

Fudbaler tešanjskog TOŠK-a, Dino Dizdarević, našao se u centru pažnje jer je doživio jutros saobraćajnu nesreću. Dizdarević je završio u bolnici, a oglasio se na Instagramu kako bi objasnio šta se desilo.

Saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovao Dizdarević desila se jutros, a fudbaler bh. prvoligaša prebačen je u bolnicu Zenica gdje mu je ukazana pomoć.

Pojavile su se i fotografije na društvenim mrežama koje su pokazale da se radilo u teškom udesu, ali na svu sreću Dizdarević nije teže povrijeđen.

Njemu je ukazana pomoć u bolnici u Zenici gdje je zadržan na posmatranju, a oglasio se i na društvenim mrežama gdje ga prati veliki broj ljudi.

Dizdarević je objavio fotografiju iz bolničkog kreveta, a što je najvažnije osmijeh na licu pokazao je da na svu sreću nije teže povrijeđen.

Oglasi

No, odlučio je javno otkriti ko je kriv za nesreću koja se dogodila i jasno je objasnio šta se zapravo desilo.

"Hvalla Allahu sve je ok, živa glava. Hvala svima koji su me nazvali i pisali. Da još jednom kažem, čovjek je zaspao za volanom i prešao u moju stranu i direkt udario u mene", napisao je Dizdarević uz fotografiju iz bolnice.

Opis nije dostupan.

TOŠK već sutra očekuje meč sedmog kola Prve lige protiv Goražda i kako nam je potvrđeno on neće biti u kadru za ovu utakmicu zbog bolova u vratu, ali bi se trebao vratiti na teren idućeg vikenda u okršaju protiv Gornjeg Rahića.

Također, fudbaler tešanjskog kluba je i krajem prošle godine imao tešku saobraćajnu nesreću u kojoj na svu sreću ni tada nije teže povrijeđen.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Inače, nakon učešća u reality emisiji Zadruga ovaj 34-godišnjak je nastavio prošlog ljeta svoju karijeru kratkom epizodom u maglajskom Natronu, a u TOŠK je stigao u februaru ove godine. Iz TOŠK-a su u kontaktu s Dizdarevićem, te su mu poželjeli što brži oporavak i povratak na teren jer je jasno koliko on znači toj ekipi.

Top Komentari

Puno srece i brz oporavak Dini Dizdarevicu, covjek je zaspao na putu za volanom i presao na tvoju stranu, 100% je vozio automatik vozilo, da je vozio vozilo sa klasicnim menjacem vozilo bi se stalo mozda na istoj strani puta i ne bi mozda preslo na suprotno stranu, zato ja kazem auto sa klasicnim mjenjacem je zakon, ovako doslo je vrijeme zahvaljujuci automatiku da moze svako voziti.
0 2
user1659354598
Debil koji visi na tiktoku ,eto ko je,a on i fudbal ko nebo i zemlja,sprdali se sa njim u zadruzi
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti