Hotiću veliko priznanje u Belgiji

Kruna sjajnih partija tokom cijele sezone

Hotiću veliko priznanje u Belgiji

S. Mlaćo
Veliko priznanje dobio je bh. internacionalac Dino Hotić u Belgiji.

Naime, Hotić je proglašen najbolji igračem Cercle Bruggea za sezonu 2021/22.

Hotić se navijačima i svima u klubu zahvalio na podršci te povjerenju, a treba istaći da je ova nagrada sasvim očekivanja.

Bh. reprezentativac tokom cijele sezone pružao je sjajne partije, bio na nivou, te na kraju i bio jedan od najzaslužnijih za osvojeno deseto mjesto.

U 35 utakmica upisao je sedam pogodaka i dodao jedanaest asistencija.

🥇Cercle Brugge's player of the season🥇 Thanks everyone. It would be impossible without great support from coaches, teammates, fans and every person in the club. 😇😇😇

Posted by Dino Hotić on Thursday, May 5, 2022
Oglasi

U ovaj klub stigao je kao veliko pojačanje iz slovenskog Maribora 2020. godine.

I pored toga nije se našao na spisku selektora naše "A" reprezentacije Ivayla Peteva, zbog čega je već odavno kritikovani bugarski stručnjak dobio dodatni 'minus' kod javnosti.

Hotić je za našu reprezentaciju upisao dva nastupa, a rođen je u Ljubljani 26. jula 1995. godine.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Prije naše reprezentacije nastupao je za sve omladinske selekcije reprezentacije Slovenije.

 

Top Komentari

Mowzilla
Vico, Iwaylo, valja li ovo, a pase? Ovaj ako se pocne kajati i proklinjati dan kad je se odlucio da zaigra za BiH, onda VAMA na dusu, i samo vama! SAVEZ NAPOLjE !!!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi