Ovo još niste vidjeli: Uletio klizeći da izbije loptu, pa zabio gol s centra terena!

Nevjerovatan gol Boltona

Ovo još niste vidjeli: Uletio klizeći da izbije loptu, pa zabio gol s centra terena!

Endin Čaušević
Teme:

Fudbaleri Boltona danas su na svom terenu pobijedili Fleetwood sa 4:2 u okviru 46. kola engleske Lige jedan.

Bolton koji je nekada bio standardni član Premiershipa posljednjih desetak godina prolazi kroz jako teške trenutke, a trenutno je ovaj klub član tek trećeg ranga fudbala u Engleskoj.

Danas je Bolton pred svojim navijačima uspio da pobijedi ekipu Fleetwooda sa 4:2, no s ova tri boda je došao na tek devetu poziviju i već sada je jasno da će se teško vratiti ove sezone u Championship.

No, jedan detalj s ove utakmice postao je glavna tema na društvenim mrežama, a to je pogodak Boltona za 1:1.

Naime, u 37. minuti utakmice vidjeli smo nevjerovatan pogodak domaće ekipe za izjednačenje. U centru pažnje našao se Dion Charles koji je s pola terena zabio pogodak za 1:1.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Međutim, to ne bi bilo toliko čudno da je Charles imao namjeru da zabije takav gol. On je htio klizećim startom da oduzme loptu protivničkom igraču, ali ju je izbio na nevjerovatan način, te je na iznenađenje svih na stadionu ova lopta na kraju završila u mreži Fleetwooda.

Top Komentari

Klicko
E svašta.U ovih 39 punih godina koliko pratim fudbal nisam vidio ovakav gol.Svaka čast
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi