Dječak koji dohvaća lopte prišao Pepeu da se pozdravi, a on sve šokirao svojim bezobraznim potezom

Ništa novo od njega

Dječak koji dohvaća lopte prišao Pepeu da se pozdravi, a on sve šokirao svojim bezobraznim potezom

E. Čaušević

Fudbaleri Porta u nedjelju su remizirali u gostima protiv Belenensesa (1:1) u meču 13. kola portugalske Primera lige.

Porto nije uspio da dođe do tri boda protiv Belenensesa i sada zaostaje četiri boda u odnosu na lidera Benficu. Dodatnu mrlju na ovaj meč bacio je defanzovac gostujućeg tima Pepe potezom nakon utakmice.

Naime, jedan od dječaka koji je dohvaćao lopte na ovoj utakmici prišao je Pepeu nakon meča kako bi se pozdravio s njim, ali je bivši igrač Real Madrida sve šokirao potezom kada je odbio da pruži ruku ovom dječaku.

Pepe je ovim potezom razočarao fudbalsku javnost i mnogi su ga žestoko kritikovali što je tako postupio prema dječaku kojem je želja bila samo da se pozdravi s njim. Jedan profesionalac se ovako sigurno ne smije ponašati.

Promo

Top Komentari

Fce
Divljak ostaje divljak
18 0
Pingvin1999
Pepe nikad ni nije bio covjek.ima i na yt pepeanimal video.djubro ko djubre
16 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi