Dobre vijesti za Staru damu, Sarri se pojavio na treningu

Trener Juventusa se još oporavlja od upale pluća

Dobre vijesti za Staru damu, Sarri se pojavio na treningu

Trener Juventusa Maurizio Sarri se još uvijek oporavlja od upale pluća, ali se danas pojavio na treningu ekipe. Tačnije, prisustvovao je treningu onih igrača koji nemaju reprezentativne obaveze.

Ipak, italijanski mediji prenose da je iskusni strateg tek "djelomično" vodio trening.

Zvanično saopštenje Juventusa govori da se Sarri odlično oporavlja, pa se vjeruje da će se uskoro u potpunosti vratiti svojim obavezama.

Sarri se već mjesec dana muči sa upalom pluća, a zbog iste je propustio i prva dva meča nove sezone Serije A, protiv Parme i Napolija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ekipu je, u njegovom odsustvu, vodio pomoćnik Giovanni Martusciello, dok je Sarri treninge ekipe posmatrao putem video linka.

Kao što je već rečeno, Sarri je danas vodio trening dosta oslabljene ekipe zbog činjenice da su mnogi prvotimci sa svojim državnim reprezentacijama, dok su Douglas Costa i Gonzalo Higuain dobili dodatna dva dana odmora, pa će se treninzima vratiti u petak.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Samojuve
Nismo mogli dovesti goreg trenera,bolje da su vratili ciru feraru ili nekog od legendi Juventusa
1 0
dda27
Ko bi rek'o da ce imati upalu pluca ? bas iznenađenje
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi