Dok drugi kupuju toalet papir, španskom golgeteru je prioritet - pivo
Foto: Instagram

Uhvaćen u kupovini

Dok drugi kupuju toalet papir, španskom golgeteru je prioritet - pivo

Zaboravili ste Daniela Guizu? Pažnju javnosti ovaj Španac skrenuo je na Evropskom prvenstvu 2008. godine, gdje se kao prilično anoniman fudbaler predstavio u vrlo dobrom svjetlu, a samim tim i osigurao sebi transfer iz Mallorce u Fenerbahče.

Guiza je u Turskoj proveo tri godine, nakon čega je selio od kluba do kluba, a osim po fudbalu ostao je upamćen i po tome što voli slatki život. Izlasci, žene i alkohol bili su i ostali Guizino sveto trojstvo.

Stvari se, čini se, nisu promijenile ni danas kada Guiza ima 39 godina na plećima. I dok ljudi širom svijeta u jeku koronavirusa kupuju u panici brašno, kvasac ili toalet-papir, kod Guide se znaju prioriteti, pa je tako fotografisan kako u supermarketu gura kolica u kojima je - piva.

"Hladno pivo da što brže prođe vrijeme u karanteni", napisao je na Instagramu Guiza.

Svojom objavom Guiza je, očekivano, nasmijao brojne svoje pratitelje na pomenutoj društvenoj mreži.

Potražite više informacija na temu La Liga:

View this post on Instagram

Cervecita fresquita para pasar la cuarentena 😂😂😂😂😂

A post shared by Danigüizaoficial (@daniguizaoficial) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi