Hrvat se obrukao kao nikad prije: Livaković čekao centaršut, a onda šok i nevjerica u Istanbulu

Samsunspor izjednačio na 1:1

Hrvat se obrukao kao nikad prije: Livaković čekao centaršut, a onda šok i nevjerica u Istanbulu

Endin Čaušević

Fenerbahče i Samsunspor u Istanbul igraju meč 21. kola turske Superlige, a drugo poluvrijeme donijelo je pravu noćnu moru za hrvatskog golmana Dominika Livakovića.

Fenerbahče je odlično otvorio utakmicu i uspio je već u 12. minuti da povede sa 1:0 kada je Kahveci pogodio nakon odlične asistencije Tadića.

Domaći su imali nekoliko šansi preko Džeke i Tadića da udvostruče prednost, ali gola nije bilo.

Samsun je u drugom dijelu dosta bolje zaigrao, te su gosti uspjeli da šokiraju domaće sredinom drugog poluvremena.

U 63. minuti u centru pažnje našao se emre Kilinc koji je iz skoro nemoguće situacije zabio gol iz slobodnjaka.

Oglasi

Dominik Livaković je namjestio dvojicu igrača u živi zid i bio je siguran da će igrač Samsuna centrirati, ali ga je on šokirao direktnim udarcem u gol.

Hrvat je uspio da izbije loptu u polje, ali igrači Samsuna su odmah sudiji pokazali da je lopta prešla liniju i da je to gol.

Ubrzo nakon toga usporeni snimak pokazao je da je lopta cijelim obimom bila u golu Fenerbahčea, te je gol priznat i to je bilo 1:1.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

[twitter]https://twitter.com/FootColic/status/1749075930629165132[/twitter]

Sigurno je da ovaj pogodak ide najviše na dušu Livakovića koji je bio previše nonšalantan u toj situaciji što mu se na kraju itekako osvetilo.

Top Komentari

Milfhunter
Koliko bi trebao staviti igrača za slobodan udarac sa strane? Kriva su ova dvojica jer su se razdvojila
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi