Szoboszlai s osmijehom uzeo flašicu rakije i eksirao je: Iste sekunde je platio skupu cijenu!

Bilo je žestoko

Szoboszlai s osmijehom uzeo flašicu rakije i eksirao je: Iste sekunde je platio skupu cijenu!

Admin Čaušević

Mađarska je ponovo na Evropskom prvenstvu i to zahvaljujući sjajnom Dominiku Szoboszlaiju koji je zabio dva gola u preokretu nad Crnom Gorom za ovjeru prvog mjesta i povoljne situacije prilikom žrijeba grupne faze. Ali snimak zvijezde Liverpoola nastao nakon utakmice je priča za sebe.

Mađari su od ranije bili na Evropskom prvenstvu, međutim ništa nisu željeli prepustiti slučaju te su namjeravali pobijediti Crnu Goru i osvojiti prvo mjesto u svojoj grupi.

Crnogorci su imali prednost poslije prvog poluvremena, ali nakon sat vremena igre na scenu je stupio Szoboszlaiji koji je zabio dva gola u dvije minute.

[twitter]https://twitter.com/Watch_LFC/status/1726267290885521747[/twitter]

Zvijezda Liverpoola je prvo poravnala rezultat u 66. minuti, a dvije minute kasnije je donijela prednost Mađarima nakon što je izašao sam pred gol Crne Gore.

Sasvim očekivano uslijedilo je veliko slavlje 60-ak hiljada Mađara na Puškaš Areni, a posebno je bilo veselo nakon što je odsviran kraj utakmice.

Oglasi

Organizovano je zajedničko slavlje igrač i navijača, a kako na terenu tako je i na tribini Szoboszlai bio glavna zvijezda i to nakon što je u ruke dobio bočicu rakije.

Navijači su svom kapitenu dali bočicu palinke, odnosno žestokog mađaskog pića koje je jako slično rakiji i Szoboszlai je odlučio da je eksira.

Pokazao se Mađar kao veoma hrabar dečko, ispio je bočicu za nekoliko sekundi, ali njegova reakcija je najbolje rekla koliko je piće bilo žestoku.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Istovremeno mu je u rukama bio i mikrofon, pokušao je sjajni veznjak da uputi nekoliko riječi, ali jednostavno nije mogao smoći snage.

Inače, Szoboszlai je apsolutni lider reprezentacije Mađarske i kada je u pitanju reprezentativni fudbal ovaj 23-godišnjak je među najboljim svjetskim igračima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi