Slika iz tunela hit na Twitteru: Ibrahimovića niko nije gledao s toliko oduševljenja kao Vlahović

Upoznao svog idola

Slika iz tunela hit na Twitteru: Ibrahimovića niko nije gledao s toliko oduševljenja kao Vlahović

E. Čaušević

Fiorentina i Milan remizirali su u subotu na Artemio Franchiju (1:1) u derbiju 25. kola italijanske Serije A.

Rossoneri su skoro do samog kraja imali prednost od 1:0 golom Rebića, ali je Fiorentina u 85. minuti uspjela nekako s igračem manje da dođe do remije golom Pulgara sa 11 metara.

Zlatan Ibrahimović je u prvom poluvremenu postigao fantastičan gol, ali ga je sudija poništio nakon što je koristio VAR. Pred početak ovog meča u centru pažnje našao se mladi srbijanski napadač Dušan Vlahović koji je priznao da se raduje što će upoznati Ibrahimovića.

Nakon meča Vlahović je uspio dobiti i dres od svog idola koji nije bio baš raspoložen poslije utakmice. No, zanimljiva situacija desila se i na poluvremenu u tunelu kada su igrači trebali izaći na teren.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kamere su snimale Ibrahimovića kako se priprema za nastavak utakmice, a u pozadini je bio upravo Vlahović koji je "zaljubljeno" s dosta divljenja gledao svog idola.

Image

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fce
Gay
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi