"Došlo je moje vrijeme da strpam u džep Mohameda Salaha"

Defanzivac Palacea zna šta mu je činiti

"Došlo je moje vrijeme da strpam u džep Mohameda Salaha"

Liverpool danas na svom terenu dočekuje ekipu Crystal Palacea u susretu 23. kola engleske Premier lige.

Neugodni Palace se nada da može šokirati i Redse, baš kao što je šokirao Građane pred Božić.

Sa druge strane, lideru šampionata Liverpoolu je neophodna pobjeda kako bi zadržao prednost od četiri boda ispred Manchester Cityja.

Neće biti lako Redsima protiv uvijek neugodnog Crystal Palacea, a izrabranici Roy Hodgsona znaju od koga će im prijetiti najveća opasnost i izgleda imaju plan kako zaustaviti Mohameda Salaha.

Na sjajnog Egipćanina će tako motriti Patrick van Aanholt, a lijevi bek Palacea je imao posebu poruku pred današnji susret.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Da, uvijek želim igrati protiv najboljih, a Mohamed Salah je jedan od najboljih u ligi... Došlo je moje vrijeme da ga 'strpam u džep' i pobrinem se da ne postigne gol i ne odigra dobro", poručio je Van Aanholt.

Duel na Anfieldu je zakazan za 16:00 sati. Liverpool je veliki favorit, a kladionica MOZZART je spremila odlične kvote za ovu utamicu!

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi